Afgelopen periode hebben wij bij het Ariensplein in Enschede weer een mooi aantal werkzaamheden mogen uitvoeren voor de eigenaar en de huurders van het pand.

We hebben onder andere een gehele vleugel van casco opgebouwd tot nieuwe klaslokalen waar Saxion het komende schooljaar haar academie Creatieve Media and Game Technologies gaat vestigen

We hebben een vleugel verbouwd en een Drone Dome aangelegd tevens voor de gebruiker Saxion hier gaat zich de academie Mechatronica vestigen.

Daarnaast hebben we de bereikbaarheid van de studentenverblijven verbeterd door de gang duidelijk aan te kleden, hier hebben we in samenspraak met de ontwerpster Ellen van Acker een wandmotief aangebracht.
Ook hebben we de het liftenplein op 6 etages volledig opgefrist en voorzien van een gietvloer met belijning welke de verschillende bouwdelen met elkaar verbind.

Doordat het in de afgelopen periode rustig was op het parkeerterrein hebben we aan de voorkant e.e.a. opgefrist en daarnaast het terrein onkruid vrij gemaakt.

Opdrachtgever:
I Love Ariensplein
XIOR Student Housing
Saxion

Architect:
IAA Architecten

Ellen van Acker Interieur

Uitvoering

Mei 2019 t/m augustus 2019