5 redenen om NU te verbouwen

De Bouw maakt het

De financiële crisis lijkt iedereen in zijn greep te houden. De toekomst is onzeker en laat zich niet voorspellen. Logisch dus om grote bestedingen uit te stellen. Toch biedt de huidige markt ook kansen voor u. Voor een verbouwing bijvoorbeeld.

1. De markt is veranderd

De vraag naar woningen is sterk gedaald. Ook wordt er minder verbouwd. Wij als Stokkers zullen nog beter ons best doen om voor u een passende aanbieding te maken.

2. De hypotheekrente is momenteel gunstig

De hypotheekrente is een belangrijke factor voor uw maandlasten. Omdat deze rente nog steeds erg laag staat, is een nieuwe of verhoogde hypotheek relatief goedkoop. Uw hypotheekadviseur kan u uitstekend adviseren of dat ook in uw situatie verstandig is.

3. Toch maar niet verhuizen

Verhuizen betekent vaak onzekerheid: een grote investering, de vraag of uw huidge woning wel op tijd wordt verkocht en extra kosten voor inrichting etc. Wellicht is investeren in uw eigen woning een beter idee. Uw woning biedt vaak onverwachte mogelijkheden! Als BouwGarant-aannemer adviseren wij u graag.

4. Goede investering

 Een verbouwing betekent in veel gevallen een waardevermeerdering van uw woning. Met name bij een uitbreiding van de woning. De investering betaalt zichzelf in feite zelf terug. Maar het belangrijkste is natuurlijk de toename van uw woongenot!

5. Juist nu, kies voor zekerheid!

 De huidige markt maakt het belangrijker dan ooit te kiezen voor zekerheid. Kies daarom voor Bouwbedrijf Stokkers een BouwGarant-aannemer en sluit de VerBOUWgarantie af. Dan bent u zeker van een zorgeloze verbouwing! Voor meer informatie zie de link onder het certificaat van Bouwgarant.