Stokkers ontvangt Graydon award

Bouwbedrijf Stokkers te Boekelo heeft op 20 juli de award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat Bouwbedrijf Stokkers tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

 Stokkers kan aan  zakenrelaties laten zien dat het een  financieel gezond bedrijf is waar men verantwoord zaken mee kan doen. Naast het leveren van een kwalitatief goed product draagt de directie continu de zorg om de financiën goed op orde te houden. Steeds vaker merkt Stokkers dat dit wordt opgemerkt en gewaardeerd.

 Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

 De aftrap van deze actie van Graydon vond plaats op de vastgoedbeurs PROVADA 2011, waar slechts de helft van de aanwezige bedrijven bleek te voldoen aan deze criteria.

 Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”