Boekelo, 12 augustus 2015.

 

Zoals u reeds in de Boeke-loos van juli hebt kunnen lezen organiseren wij op zaterdag 12 september aanstaande een open dag ter gelegenheid van ons 100 jarig bestaan. Vanaf 11.00 uur staat aan de Kwinkelerweg 223 de koffie klaar. Om 16.00 uur komt er een einde aan dit dagprogramma. Met veel mensen staan wij voor u gereed en hopen u dan ook te ontmoeten op deze informele en voor ons zo bijzondere dag.

Wat kunt u zoal verwachten?

Wat kan bouwen toch mooi zijn:

Elk gebouw is een kunstwerk op zich. Te beginnen bij het ontwerp. Paul van der Jeugd en CAVD architecten zijn architecten die hierin hun sporen reeds hebben verdiend. Ze staan u dan ook graag te woord en brengen u wellicht op nieuwe ideeën wat u zoal met uw vastgoed kunt doen om het woongenot en/of de werkomgeving nog meer inhoud te geven. Tevens zijn er nogal wat veranderingen in de wet- en regelgeving omtrent de bouwvergunning. Hierin is getracht u meer ruimte te geven om uw woning vergunningsvrij  te vergroten of aan te passen.  Ook daarin kunnen ze u van informatie voorzien.

Het energielabel van uw woning:

Begin dit jaar hebt u van de overheid een brief ontvangen waarin is aangegeven wat uw huidige energielabel is. Bent u de brief kwijt dan kunt u op de site www.zoekuwenergielabel.nl  alsnog bekijken hoe uw woning scoort. Bij de meeste bestaande woningen kan hierin nog een grote slag gemaakt worden. Dit is goed voor uw vaste jaarlasten en voor de waarde van uw onroerend goed. Wij hebben gerenommeerde marktpartijen zoals Raab Karcher voor de bouwkundige aspecten, installatie bedrijf Rouwenhorst uit Haaksbergen, maar ook installatie bedrijf Elshof uit Enschede bereid gevonden om samen met u te kijken welke maatregelen u kunt nemen om uw energielabel te verbeteren.

Levensloop bestendig wonen:

In uw huidige woning levenslang blijven wonen. Met een paar, vaak eenvoudige kleine aanpassingen, is dit in heel veel gevallen al mogelijk. De Stichting Vitaliteit + Veiligheid voor Senioren zal met de senioren onder u een vitaliteitstest doen en met deze medewerkers kan tevens een afspraak gemaakt worden voor een totaalscan van uw woning waaruit de kleine aanpassingen naar voren komen. Extra informatie is te vinden op www.stichtingvvvs.nl

 

 Onderhoudscontracten:

U kent het wel, in het najaar zitten de goten weer vol met blad en stroomt het water er aan alle kanten overheen, of u komt thuis en kunt de deur niet meer goed open krijgen en ga zo maar door. Om u hierin te ontzorgen hebben wij voor u diverse onderhoudscontracten om veel van deze ongemakken voor u weg te halen.

Inbraakpreventie- en brandpreventie:

Samen met de politie en de brandweer, deze dag ook bij ons aanwezig, kunt u bij ons ideeën opdoen hoe u de risico’s ten aanzien van inbraak als ook brand kunt verminderen. Deze partijen bijgestaan door Voskamp uit Enschede staan u daarin graag te woord.

 

Uitdaging voor de kinderen:

Binnen ons bedrijf wordt een hal ingericht waar de kinderen verschillende activiteiten kunnen doen. Denk hierbij aan het timmeren van een vogelhuisje, kennis maken met het metselen, het bouwen van een blokken toren, enz. Er zijn leuke prijzen te winnen, want wie timmert er bijvoorbeeld het mooiste of meest bijzonder vogelhuisje. Wie weet  legt uw zoon of dochter hier de basis voor een goede toekomst in de bouw. Een branche waarin het leuk is om  te werken. De bouw biedt zeker toekomstperspectief, daar het nu al duidelijk is dat er een grote behoefte gaat ontstaan aan goed geschoold bouwpersoneel.

Hoe behendig zijn we nu eigenlijk:

Zowel jong als oud kunnen hun behendigheid met een rupskraan tonen. Ook hiermee zijn leuke prijzen te winnen.

Verder zullen we 100 jaar Bouwbedrijf Stokkers aan u laten zien en tevens wat Stokkers ook in de toekomst voor u kan betekenen.

Wilt u graag komen, maar bent u slecht ter been of op een ander manier minder valide, laat het ons weten door contact op te nemen met Arend Stokkers bereikbaar op nr. 06-53647542. Wij zorgen dan voor passend vervoer.

Voor het vervoer van en naar de Berke en de Mans zullen wij zorgdragen. Elk uur startend om 11.00 uur bij de hoofdingang van de Berke 10 minuten over het uur bij de zitbank op de Mans en 15 minuten over het uur bij de parkeerplaats tegenover de glascontainers aan de Diamantstraat.

Kortom genoeg te zien en te beleven voor elke leeftijd. En dat natuurlijk alles onder het genot van door ons aangeboden versnapering.

Wij hopen dan ook op uw komst, want uw komst is ons cadeau.

Tot 12 september aan de Kwinkelerweg 223 te Boekelo

Met vriendelijke groet,

Bouwbedrijf Stokkers B.V.

Klik hier voor de originele brief als print